Hus57 - Ängelholm

HUS 57 söker passionerad Hovmästare

Våren 2018 invigs Best Western Plus HUS57 – en unik och modern mötesplats med hotell, restaurang, bar, konferenslokaler och gym, mitt i Ängelholm. Nu söker vi superpassionerade proffs eller talanger som vill vara med och skapa ett fenomenalt HUS57.

 

Vi tror att medarbetare som brinner för sitt område ger en oslagbar kvalitet, och leder till att vi ständigt utvecklas och blir ännu bättre. Därför söker vi dig som redan älskar det du gör, men som längtar efter att få vara med och bygga upp något nytt från grunden. Hos oss på HUS57 får du nämligen möjlighet att forma din roll för att passa dina talanger och egenskaper perfekt. Vi vill ta vara på och släppa loss alla dina intressen och kompetenser, så att du kan älska ditt jobb.Vi vill att restaurangen ska sätta tempot och stämningen i huset, där vi kommer ha full fokus på grönsaker, hållbarhet och minskat matsvinn. För oss är det naturligt att ta ansvar för moder jord och jobba nära våra lokala leverantörer.

 

Restaurangen öppnar våren 2018 och vi börjar nu söka kollegor som vill vara med och skapa restaurangglädje åt våra gäster – i samma anda som vi själva vill ha det när vi går på krogen!

 

Vi söker en erfaren och medveten Hovmästare som ska vara med och leda och utveckla arbetet i matsalen och baren på HUS 57. Du brinner för ditt yrke, något som syns i din noggrannhet och precision. När du arbetar i service är du i ditt esse och ser synergin i att merförsäljning skapar en bättre helhetsupplevelse för gästen.

 

Som Hovmästare är du duktig på mat- och dryckeskombinationer, drivs av att arbeta med kvalitet, hållbarhet och av att inspirera och motivera andra. Du vill vara med och skapa restaurangglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till!

 

Vill du vara med och utveckla Ängelholms nya mötesplats?

 

Sök!

Ansökan

Ansökan skickas med CV, bild och personligt brev till: jobb@hus57.se

Sista ansökningsdag: 2018-01-15

Anställningsstart: Preliminärt februari 2018

Märk ansökan med vilken tjänst du söker