Hus57 - Ängelholm

HUS 57 söker Servispersonal

Våren 2018 invigdes Best Western Plus HUS 57 – en unik och modern mötesplats med hotell, restaurang, bar, konferenslokaler och gym, mitt i Ängelholm. Nu söker vi superpassionerade proffs eller talanger som vill vara med och skapa ett fenomenalt HUS 57.

 

Vi tror att medarbetare som brinner för sitt område ger en oslagbar kvalitet, och leder till att vi ständigt utvecklas och blir ännu bättre. Därför söker vi dig som redan älskar det du gör, men som längtar efter att få vara med och bygga upp något nytt från grunden. Hos oss på HUS 57 får du nämligen möjlighet att forma din roll för att passa dina talanger och egenskaper perfekt. Vi vill ta vara på och släppa loss alla dina intressen och kompetenser, så att du kan älska ditt jobb.Vi vill att restaurangen ska sätta tempot och stämningen i huset, där vi kommer ha full fokus på grönsaker, hållbarhet och minskat matsvinn. För oss är det naturligt att ta ansvar för moder jord och jobba nära våra lokala leverantörer.

 

Restaurangen öppnade i februari 2018 och vi söker nu kollegor som vill vara med och skapa restaurangglädje åt våra gäster – i samma anda som vi själva vill ha det när vi går på krogen!

 

Vi söker Servispersonal på timbaserad anställning, både till fukost, lunch samt kvällsservering. Vi ser gärna att du är studerande eller kanske behöver komplettera upp ett annat jobb med fler timmar.

 

Är du motiverad att alltid leverera god service med en kvalité som överträffar gästens förväntningar?

 

Sök!

Ansökan

Ansökan skickas med CV, bild och personligt brev till: jobb@hus57.se

Tjänsten är en timanställning enligt överenskommelse

Anställningsstart: Preliminärt april 2018

Märk ansökan med vilken tjänst du söker