Hus57 - Ängelholm

HUS 57 söker passionerad Kock

Våren 2018 invigs Best Western Plus HUS 57 – en unik och modern mötesplats med hotell, restaurang, bar, konferenslokaler och gym, mitt i Ängelholm. Nu söker vi superpassionerade proffs eller talanger som vill vara med och skapa ett fenomenalt HUS 57.

 

Vi tror att medarbetare som brinner för sitt område ger en oslagbar kvalitet, och leder till att vi ständigt utvecklas och blir ännu bättre. Därför söker vi dig som redan älskar det du gör, men som längtar efter att få vara med och bygga upp något nytt från grunden. Hos oss på HUS 57 får du nämligen möjlighet att forma din roll för att passa dina talanger och egenskaper perfekt. Vi vill ta vara på och släppa loss alla dina intressen och kompetenser, så att du kan älska ditt jobb.Vi vill att restaurangen ska sätta tempot och stämningen i huset, där vi kommer ha full fokus på grönsaker, hållbarhet och minskat matsvinn. För oss är det naturligt att ta ansvar för moder jord och jobba nära våra lokala leverantörer.

 

Du kommer att få ett arbete i en fartfylld miljö̈ där alla jobbar med en hög nivå för att få ut det bästa av råvaran. Vi är en arbetsplats med stor yrkesstolthet där vi lär av varandra och hjälper varandra att lyckas. Vi delar en glädje till mat, dryck och service.

 

Vi söker nu yrkesstolta, professionella och kvalitetsmedvetna kockar, som förstår det fina med mat som är lagad med bra råvaror, glädje och kärlek. Du gillar att jobba i ett team, är utåtriktad, kreativ och brinner för att ge gästen det lilla extra.
Vill du vara med och utveckla Ängelholms nya mötesplats?

 

Sök!

Ansökan

Ansökan mailas till: martin.luebbe@hus57.se

Anställningsstart: Snarast

Tjänstgöringsgrad: 100%

Märk ansökan med vilken tjänst du söker