Hus57 - Ängelholm

HUS 57 söker passionerad Konferensvärd

Våren 2018 invigs Best Western Plus HUS 57 – en unik och modern mötesplats med hotell, restaurang, bar, konferenslokaler och gym, mitt i Ängelholm. Nu söker vi superpassionerade proffs eller talanger som vill vara med och skapa ett fenomenalt HUS 57.

 

Vi tror att medarbetare som brinner för sitt område ger en oslagbar kvalitet, och leder till att vi ständigt utvecklas och blir ännu bättre. Därför söker vi dig som redan älskar det du gör, men som längtar efter att få vara med och bygga upp något nytt från grunden. Hos oss på HUS 57 får du nämligen möjlighet att forma din roll för att passa dina talanger och egenskaper perfekt. Vi vill ta vara på och släppa loss alla dina intressen och kompetenser, så att du kan älska ditt jobb.Så mycket mer än bara konferens. En plattform för kreativa möten, minimässor, företagsarrangemang, intima spelningar, marknader, konstutställningar, bröllop och familjehögtider, barnklubb m.m. En arena för stadens alla event.

 

På en klassisk Ängelholmsadress öppnar HUS 57 våren 2018 och vi börjar nu söka kollegor som vill vara med och skapa konferens- och eventupplevelser åt våra gäster – i samma anda som vi själva vill ha det när vi konfererar!

 

Som Konferensvärd kommer du att få ett arbete i en fartfylld miljö där alla jobbar med en hög nivå för att ge gästen ett bra värdskap. Vi är en arbetsplats med stor yrkesstolthet där vi lär av varandra och hjälper varandra att lyckas.

 

Vi söker nu yrkesstolta, professionella och kvalitetsmedvetna Konferensvärdar för behovsanställning till vår konferens – som förstår det fina med att ge service med glimten i ögat, glädje och vågar vara personliga. Du gillar att jobba i team, är utåtriktad, kreativ och brinner för att ge gästen det lilla extra.

 

Vill du vara med och utveckla Ängelholms nya mötesplats?

 

Sök!

Ansökan

Ansökan skickas med CV, bild och personligt brev till: jobb@hus57.se

Sista ansökningsdag: 2018-02-01

Anställningsstart: Preliminärt mars 2018

Märk ansökan med vilken tjänst du söker