Hus57 - Ängelholm

HUS 57 söker passionerad Matsal- och Barpersonal

Våren 2018 invigs Best Western Plus HUS 57 – en unik och modern mötesplats med hotell, restaurang, bar, konferenslokaler och gym, mitt i Ängelholm. Nu söker vi superpassionerade proffs eller talanger som vill vara med och skapa ett fenomenalt HUS 57.

 

Vi tror att medarbetare som brinner för sitt område ger en oslagbar kvalitet, och leder till att vi ständigt utvecklas och blir ännu bättre. Därför söker vi dig som redan älskar det du gör, men som längtar efter att få vara med och bygga upp något nytt från grunden. Hos oss på HUS 57 får du nämligen möjlighet att forma din roll för att passa dina talanger och egenskaper perfekt. Vi vill ta vara på och släppa loss alla dina intressen och kompetenser, så att du kan älska ditt jobb.Vi vill att restaurangen ska sätta tempot och stämningen i huset, där vi kommer ha full fokus på grönsaker, hållbarhet och minskat matsvinn. För oss är det naturligt att ta ansvar för moder jord och jobba nära våra lokala leverantörer.

 

Du kommer att få ett arbete i en fartfylld miljö där alla jobbar med en hög nivå för att ge gästen den bästa upplevelsen. Vi är en arbetsplats med stor yrkesstolthet där vi lär av varandra och hjälper varandra att lyckas. Vi delar en glädje till mat, dryck och service.

 

Vi söker nu yrkesstolta, professionella och kvalitetsmedvetna matsalpersonligheter till vår restaurang – som förstår det fina med att ge service med glimten i ögat, glädje och våga vara personlig. Du gillar att jobba i  team, är utåtriktad, kreativ och brinner för att ge gästen det lilla extra.

Vill du vara med och  utveckla Ängelholms nya mötesplats?

 

Vi söker även dem som är morgonpigga och vill ge våra gäster den perfekta starten på dagen!

 

Sök!

Ansökan

Ansökan skickas med CV, bild och personligt brev till: jobb@hus57.se

Sista ansökningsdag: 2018-01-15

Anställningsstart: Preliminärt februari 2018

Märk ansökan med vilken tjänst du söker